28.4.11

Saku tõi turule mahedama maitsega Originaali

Pidades silmas uue generatsiooni õllesõprade ootusi tõi Saku Õlletehas turule mahedama maitsega heleda purgiõlle Saku Originaal Mahe, mis erineb legendaarsest Saku Originaalist pehmema maitse poolest.

Saku Õlletehase turundusdirektori Kadri Ärmi sõnul on 18 aastat tagasi poelettidele toodud Eesti esimene kvaliteetõlu Saku Originaal ka täna kogenud õllesõbra vaieldamatu lemmikõlu, millel on väga lojaalne tarbijaskond ning tugev turuosa. „Sageli kroonib humalarikka maitsega Saku Originaal õllede müügiedetabeleid, mis teeb meile kahtlemata suurt rõõmu, aga meie ambitsioon õlleturul on suurem – teha Saku Originaalist ka pealekasvava põlvkonna lemmikõlu,“ sõnas Ärm.

„Uue heleda õllega Saku Originaal Mahe tahame laiendada Originaali joojate sihtrühma nende õllesõprade arvelt, kes täna Originaali maitsebuketti liiga jõuliseks on pidanud. Uut mahedama maitsega Originaali on nooremapoolsed tarbijad oodanud ja meilt ka küsinud. Tänaseks oleme pikalt selle nimel tööd teinud, et rahuldada ka noorema sihtrühma ootusi ning uus maheda maitsega Originaal turule tuua,“ rääkis Ärm.

Uue Saku Originaal Maheda pruulimisel on Saku õllemeistrid võtnud eeskuju Skandinaavia õllemeistritelt. Uuringutest ning Saku enda klientide tagasisidest selgus, et Eesti inimesed soovivad suhteliselt humalarikaste nii-öelda Euroopa tüüpi õllede kõrvale mahedama maitsega õlut, mis on populaarsed näiteks Skandinaaviamaades ja Põhja-Ameerikas.

Uus hele õlu Saku Originaal Mahe (4,7%) on müügil pindises (0,568L) purgis soovitusliku jaehinnaga 0,95€.

Saku Originaal on olnud Eesti õlleturu innovaator juba 18 aastat.

Saku Originaal on Eesti esimene kvaliteetõlu, mis toodi turule 18. aastat tagasi, mil domineeriv õllemark oli Žiguli õlu ning eelistatuim õllepakend lahtine kioskiõlu. Ajalukku on Saku Originaal läinud veel Eesti esimese vaadi-, purgi- ja alkoholivaba õlle tutvustajana ning uue õlletööstuse pudelistandardi kehtestajana.

Saku Originaali CV

1993 Esimene kvaliteetõlu Eestis
1993 Esimene turunduskampaania Eestis
1994 Esimene vaadiõlu Eestis
1996 Esimene alkoholivaba õlu Eestis
1998 Esimene kohalik purgiõlu
1998 Esimene toode uues pudelis
2001 Esimene kohalik Light õlu Eestis
2004 Esimene Eesti õlu, mida hakati Soomes turustama
2005 Saku Originaal tõuseb kõige tuntumaks välismaiseks õllemargiks Soomes
2007 Esimesena Eestis võeti kasutusele uue põlvkonna multipakitehnoloogia shrinkwrap ehk kiletamine ja uue põlvkonna sõrmuskorgi tehnoloogia
2009 Esimene kristallfiltreeritud pudeliõlu Eestis, uut tüüpi pudel
2011 Saku Originaal Mahe

(Saku Õlletehas)

Vaata lisaks:
Saku Õlletehas

No comments:

Post a Comment