28.4.11

Punklaulupidu tähistatakse eriõllega

Rakvere linnavalitsus ja AS Viru Õlu on sõlminud kokkuleppe, et Haljalas tegutsevad õllemeistrid pruulivad Rakvere II punklaulupeoks eriõlle. Punklaulupidu toimub teatavasti tänavu 11. juunil.

"Kokkulepe on sõlmitud ja koostöö käimas, kuid selle üksikasjadest ei tahaks enne täpsemalt rääkida, kui õlu valmis ja pudelites," lausus Rakvere abilinnapea Ain Suurkaev. "Loodetavasti jõuab punklaulupeo õlu tarbijani veel selle kuu lõpus. Müüa kavatsetakse seda terves Eestis, sest eks teatud mõttes on tegemist ka ürituse reklaamimisega." Suurkaev keeldus esialgu ka täpsustamast, millist tüüpi õllega on tegemist.

Niinimetatud eriõlled, mis valmistatakse mõne teatud ürituse või sündmuse puhul, on nii maailmas kui ka Eestis tavalised. Näiteks villib A. Le Coq juba aastaid eriõlut Hauka laada ajaks, Sakus valmis hiljuti eriõlu korp! Vironia sünnipäevaks. Ka Haljalas on pruulitud ja villitud mitmeid eriõllesid – näiteks Tarva õlu, mille müügist laekusid iga pudeli pealt teatud sendid ka pronkstarva fondi.

(kuulutaja.ee)


Vaata lisaks: AS Viru Õlu
, Punklaulupidu sai oma õlle, Punk Laulupeo nimijoogiks saab õlu, ETV reklaamib Viru Õlut

No comments:

Post a Comment