11.4.11

Karpi pandud Eesti maitse

Kui tahate mõnele kaugele külalisele anda vähekenegi aimu sellest, mida eestlased hea meelega söövad ja pidulauale panevad, kinkige talle uutmoodi maitsesuveniir «Eesti maitse» – karbitäis eestimaist head-paremat, mille on kokku pannud Eesti Kulinaaria Instituut eesotsas Dimitri Demjanoviga.

Selles on naturaalse juuretisega tehtud must Poodiumi käsitööleib, vürtsisoolatud kilud «Kipperi anšoovis», Otepää lihameistrite talusink, Valio Gouda juust, pudel Viru pilsner-tüüpi õlut, väike pudelike Vana Tallinna likööri ja Viru Valget.

Kulinaaria instituudist tellides maksab see 22 eurot, maitsesuveniiri müüakse ka käsitööpoes Eesti Esindus Tallinnas.

(Postimees)

Vaata lisaks:
Õlu ja toit
Fotod Facebookis

No comments:

Post a Comment