Kui tahate mõnele kaugele külalisele anda vähekenegi aimu sellest, mida eestlased hea meelega söövad ja pidulauale panevad, kinkige talle uutmoodi maitsesuveniir «Eesti maitse» – karbitäis eestimaist head-paremat, mille on kokku pannud Eesti Kulinaaria Instituut eesotsas Dimitri Demjanoviga.Selles on naturaalse juuretisega tehtud must Poodiumi käsitööleib, vürtsisoolatud kilud «Kipperi anšoovis», Otepää lihameistrite talusink, Valio Gouda juust, pudel Viru pilsner-tüüpi õlut, väike pudelike Vana Tallinna likööri ja Viru Valget.
Kulinaaria instituudist tellides maksab see 22 eurot, maitsesuveniiri müüakse ka käsitööpoes Eesti Esindus Tallinnas.
(Postimees)
Vaata lisaks:
Õlu ja toit
Fotod Facebookis
No comments:
Post a Comment