26.4.11

Õllesummer ehitab Estrella lava

Esmakordselt püstitatakse sel aastal festivalile Estrella lava, mis hakkab teise suure vabaõhulavana domineerima laulukaare merepoolses osas. Pealava kõrval annab Estrella lava Õllesummeri programmile mahuka lisa Eesti uute ja juba tuntud artistide kontsertidega.

„Kui Õllesummeri pealava on traditsiooniliselt välismaiste staaride ja kohalike tippartistide erikontsertide käsutuses, siis Estrella lava programm on läbilõige meie pop- ja rokkmuusika hetkelemmikutest,“ iseloomustas uut lava festivali peakorraldaja Marje Hansar.

Nii saab nelja päevase festivali ajal Estrella laval näha hiljuti Eesti muusika tippu tõusnud Outloudzi, Getter Jaanit ja Ott Leplandi, kui pikemat aega tipus olnud Koit Toomet, Inest, Zetosid ja Terminaatorit.

„Estrella panustab sel aastal jõuliselt üritusturundusse ning parim koht massidesse jõuda on Õllesummer,“ kommenteeris Estrella Baltikumi Eesti äriarenduse juht Fredy Ignatjev.

Estrella lava koos juurdekuuluva Estrella alaga katab ligi 3000 ruutmeetrise ala, kus on nii söögi- kui joogikohad kui muud atraktsioonid.

Estrella toob oma lavale HU?, Shanon, Sõpruse Puiestee, Zetod, Ott Lepland, Ithaka Maria, Traffic, Getter Jaani, Ines, Koit Toome, Outloudz ja Terminaator.

Õllesummeri selleaastane peaesineja on iiri megastaar The Cranberries, kes esineb 8. juulil.

(ollesummer.ee)

Vaata lisaks: Õlu vs. muusika, Õllesummer, Queeni tribuutbänd Õllesummeril, Coca-Cola ehitab Õllesummerile Eesti suurima vabaõhurestorani, Õllesummer avalikustas pealava programmi, Esmakordselt on Õllesummeril erootilise programmiga Playboy Lounge, Õllesummer korraldab suure kostüümivõistluse, ÕS korraldab maailmameistrivõistlused karaokes, ÕS korraldajad on shoki äärel, Winny Puhh ravib ÕS-il inimesed terveks

No comments:

Post a Comment