1.8.11

Kuressaares on puudu suurem toitlustuskoht

Praegu on kõige suurema pinnaga toitlustuskoht Kuressaares hotell Rüütli teisel korrusel asuv Ritteri restoran. Sinna mahub korraga sööma 150 inimest. Paraku suvisel ajal, kui hotell on rahvast täis, ei saa sinna võtta näiteks bussitäit turiste lisaks.

Suurema toitlustuskoha rajamise mõte on AS Kuressaare Sanatooriumid nõukogu esimehe Prits Libliku peas keerelnud viis aastat, projekt valmis 2006. aastal Veski tänava endise sadamaaida majja. Varem oli seal tarbijate ühistu kaubaladu, viimastel suvedel etendatakse majas teatritükke.

“Sinna tuleb 250-kohaline restoran koos kohaliku õllevabrikuga. Otsin partnereid sellele projektile ja kui hästi läheb, ehk juba sel aastal saame ehitusega pihta hakata,” rääkis Liblik Meie Maale.

Tema sõnul pole enamuste rahvarohkete ürituste lõpetamiseks praegu Kuressaares õiget kohta. Olgu see Saaremaa velotuur või Saaremaa ralli või kasvõi ooperipäevade lõpetamine. “Praegu ei sõida lasteekskursioonid ka enam limonaadi ja saiaga ringi, nagu me omal ajal, nüüd tahavad lapsed korralikult süüa. Aga kuhu sa täna Kuressaares paned kaks bussitäit inimesi sisse? Mitte kusagile,” küsis ja vastas Prits Liblik.

(lüh. Meie Maa)

Vaata lisaks:
Mõnusa Villemi pubi sulgeb uksed

No comments:

Post a Comment