8.8.11

Meistrite Gildi tooteseeria turul

EBG on märganud nö. uue tooteperekonna üsna agressiivset turule tulemist (bännerid veebis ja plakatid Tartu bussipeatustes). Nimeks "Meistrite Gildi".

Sinna kuuluvad heledad õlled "Meistrite Gildi Hele" (kangus 4,8%) ja "Meistrite Gildi Kange" (kangus 7%). Kangem variant on saadaval 0,5L purgis ja 2,0L plastpudelis, lahjem lisaks veel ka 0,5L klaaspudelis.

Salapärase tootja kohta 0,5L klaaspudeli sildil igal juhul märge puudus. Seda ei leidu ka nende veebilehel. Turustajaks on märgitud Jungent Estonia OÜ.

Kui oled mõnda õlut sellest tooteseeriast juba maitsnud ja/või valdad rohkem infot kui EBG, siis saada kiri news@beerguide.ee või kirjuta siia uudise juurde kommentaar.

------------------------------

Tänu Andresele saime nüüd teada järgmist (suured tänud talle!):

Õllesid Meistrite Gildi toodetekse Royal Unibrew tehastes Lätis (PET pudelid) ja Leedus (purgid).

Royal Unibrew on taanlaste oma (Faxe), vt http://www.royalunibrew.com/.

Leedus kuulub neile Vilniaus Tauras (1999, suleti 2005) ja Kalnapilis (2001). 2005-2006 viidi tootmine üle Panevėžyse Kalnapilisesse ja ametlik nimi nüüd UAB "Kalnapilio - Tauro grupė", mille peakontor on Vilniuses.

Lätis osteti 2005 Lielvārdes Lāčplēsis, mis pandi 2008 kinni ja tootmine viidi üle samal aastal ostetud Līvu Alusesse Liepājas.

Seega tulevad purgid Panevėžysest ja PETid (ning ilmselt ka klaaspudelid) Liepājast.

(EBG)

Vaata lisaks:
Meistrite Gildi

No comments:

Post a Comment