24.8.11

Milline on ideaalne naine?

... Ideaalne naine on naine, kes on ilus, rinnakas, heasüdamlik, enesekindel, tark, mehega sarnaste huvidega. Ideaalne naine tunneb tehnikat ja armastab jalgpalli. Ideaalne naine laseb oma mehel alati minna sõpraega välja jooma. Ideaalne naine on valmis koos oma mehega stripiklubisse minema.

Kui mees tahab kutsuda enda sõbrad koju jalgpalli vaatama ja jooma siis naine valmistub selleks ette, tehes ohtralt näksimist ja toob ise poest ka ohtralt õlut. Mängu ajal ta samuti on valmis enda meest ja tema sõpru teenindama aga samal ajal elab ka ise kaasa mängule.

Ideaalne naine on see, kes iga päev ootab oma meest koju kaetud toidulauaga ja ei solvu, kui kogu toit raisku läheb, sest mees otsustas hoopis sõpradega pubisse minna. Kusjuures ideaalne naine kokkab vähemalt sama hästi, kui mehe ema. Ideaalne naine on endaga alati rahul ja ei tülita oma meest küsimustega, et „kuidas ma välja näen,“ või „kas sulle tundub, et ma olen paksemaks läinud?“ Ideaalne naine aktsepteerib kõiki mehe otsuseid ja soove ...

(lüh. Delfi)

Vaata lisaks:
Kust otsida meest?
50 fakti meestest...
Õlu on parem kui naine
Kuidas motiveerida mehi?
Miks mehele ei meeldinud äratus?
Kingiideid kallimale
Mees petab musi
Jalgpalli vaata mise etikett naistele
Hiinas saad tüdruksõbra rentida

No comments:

Post a Comment