9.11.11

Saku tutvustab talviseid eripruule

Saku Õlletehas toob turule hooajalise Saku Mõdu Jõulupruuli, mis pälvis Tallinna Toidumessi jõuluõlle konkursil „Parim Jõuluõlu 2011“ tiitli. Lisaks valmis Saku õllemeistrite käe all Pühadeporteri eripruul ka kõrgelt hinnatud maitsebuketiga Saku Porterist.

„Talv on aeg, mil õllesõbrad ootavad teistsuguse iseloomuga ja põhjamaise talvega sobivaid maitseid,“ ütles Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm. „Talvel eelistatakse täidlasema maitsega jooke nagu porter-tüüpi õlled või hooajalisi maitsenüanssidega jooke nagu mõdu.“

Kevadel palju elevust tekitanud Saku Mõdu on teinud läbi põhjaliku tootearendusprotsessi. Mõdu talvisest eripruulist võib aimata ingveri, kaneeli ja nelgi maitsenüansse. „Mõdu eripruuli tempimise muutis keeruliseks tootes põhimaitset andev naturaalne mesi, mis on teiste maitsete osas väga kapriisne,“ rääkis Ärm Mõdu Jõulupruuli valmimisest. „Seda rõõmustavam on jõulupruulile osaks saanud tunnustus Tallinna Toidumessi külastajatelt, kes valisid Mõdu pimetestil parimaks jõuluõlleks.“

Saku Pühadeporteri pruulimisel on kasutatud kohvi- ja šokolaadilinnaseid, mistõttu on tumepruuni porteri maitse täidlane ja kergelt magus. Pühadeporterit on soovitatav serveerida mõõduka suurusega pealt avatud klaasis temperatuuril 12-14 kraadi. Erilise toiduelamuse saamiseks sobib Pühadeporterit nautida tugevamate praadide ja liharoogade kõrvale, samuti šokolaadi sisaldavate maiuste juurde.

Saku Mõdu Jõulupruul on poodides saadaval 0,5 liitrises klaaspudelis soovitusliku jaehinnaga 0,89€. 0,5 liitrise klaaspudeli Saku Pühadeporteri soovituslik jaehind on 0,99€, müügile tuleb ka kingituseks sobilik pudeli neli-pakk.

(Saku Õlletehas)

Vaata lisaks:
Saku Pühadeporter 2011
Millised on maitsvamad jõulutooted
A. Le Coq toob turule šokolaadiporteri
Jõulukauba tootmine käib täie hooga

No comments:

Post a Comment