22.11.11

Saku toob Eestisse kuulsa õllesommeljee

24. novembril tähistab Saku Õlletehas 191. sünnipäeva Rotermanni kvartalis intrigeeriva kõnekoosolekuga, kus teiste seas astuvad üles üks maailma tunnustatumaid õllespetsialiste MATT SIMPSON (USA), Postimehe Aasta Arvamusliider ANDRES ARRAK, ajaloolane JÜRI KUUSKEMAA, TÜ õppejõud BERK VAHER ning säravad Eesti naised paneeldiskussioonis "NAISED JA ÕLU".

Kõnekoosolek on pühendatud õllekultuuri lähemale uurimisele ning kõik esitlusele tulevad teemad on õllega seotud. Ürituse peakokk Indrek Kivisalu koostöös Risto Toomega FoodStudio’st tutvustab erinevaid õllega söögi valmistamise võimalusi kohapeal live show’l, samas kui maailma üks tunnustatumaid õllesommeljeesid Matt Simpson tutvustab roogade kõrvale serveeritavate õllede peensusi ning kokkusobivust toiduga.

Jüri Kuuskemaa on ette valmistanud intrigeeriva õlleteemalise mälumängu, mis toob päevavalgele ajaloolisi kurioosumeid õlle kohta. Matt Simpson astub lavale ettekandega „Beer – the Nordic Wine?“ („Õlu – Põhjamaade vein?“). Simpson on üks maailma tunnustatumaid õllesommeljeesid ning õpetanud õlle peensusi ka Emory ülikoolis USA-s. Matt Simpsonit on õlle teemadel intervjueerinud nii CNN, Washington Post, Associated Press kui paljud teised kanalid.

Saku Õlletehase juht Margus Kastein on lavale kutsunud Eesti säravad naised, teiste hulgas Teele Viira ja Kadri Kõusaare, et küsida neilt, mida naised õllest arvavad. Pärast arutelu tuleb esitlusele Andres Arraku ettekanne pealkirjaga „Elu võimalikkusest õlleta“ ning Tartu Ülikooli õppejõu Berk Vaheri ülevaade õlle rollist popkultuuri sümbolina.

Õhtu lõpetab mahlakas üllatus G-enkalt, muusikalise poole eest hoolitseb terve ürituse vältel ürgeestlaslikult võimas Greip.

(Saku Õlletehas)

Vaata lisaks:
Tele Viira näitas, kuidas naised õlut joovad
Saku Õlletehas pidas 191. sünnipäeva
Õllesommeljee toob kultuuri muutusi

2 comments:

Anonymous said...

One user reportedly says that this cover might have got smashed when the phone was ran over by a car,
but it did its job in protecting the phone. 0 Ice Cream Sandwich is about to be released in Korea and Japan.
This is not only handy for presenting you with updates all in one
place but it also merges with all of your contacts and calendars
that are stored within these accounts.

my web-site - samsung galaxy s3

Anonymous said...

yeezy
bape
yeezy shoes
off white t shirt
supreme shirt
supreme hoodie
bape outlet
yeezy boost 700
kyrie 7 shoes
off white clothing

Post a Comment