10.11.11

Kuidas tutvustatakse Iiri fännidele Eestit?

Iirimaa portaal The Score otsustas eelseisva jalgpalli EMi play-off’i eel kohalikele jalgpallifännidele Eestit tutvustada.

Tegemist on üsna lihtsustatud ülevaatega, kus infot jagatakse viies kategoorias.

Esmalt söök – portaal selgitab, et eestlastele meeldib süüa sealiha, eriti siis, kui selle kõrval on kartulid ja hapukapsas. Lisatakse, et kellele selline söök ei meeldi, leiab kehakinnitust ka McDonald’sis ja Burger Kingsis (kuigi tegelikult Tallinnas Burger Kingsi pole).

Teiseks, jook – soovitatakse juua seda, mida eestlasedki. Mainitakse, et Eesti vanim ja populaarseim õlletootja on Saku ning väga palju ei jää alla ka A. Le Coq. Pildi peal on igatahes ära toodud neli õllesorti – A. Le Coqi Alexander, Saku Porter, A. Le Coqi Premium Extra ning A. Le Coqi Bock. «Eesti õlu on mandri-Euroopas üsna populaarne ja seda võib isegi Iirimaal osadest poodidest leida, seega tasub proovida,» kirjutab The Score.

Kolmandaks, kellega kohtuda – The Score kirjutab, et hea õnne korral võib kohata Eesti presidenti Toomas Hendrik Ilvest, kuid enamat meie riigipea kohta öelda ei osata. «Kui teda näete, öelge tere, boonuspunktid pildi eest,» seisab Ilvese foto all.

Neljandaks, keda kuulata – portaal tutvustab 24-aastast Kerli Kõivu kui Eesti suurimat popstaari, iseloomustades tema muusikat sõnaga «ElectroGothPopLite».

Viiendaks, kuhu minna – portaali teatel on Tallinnas kuhjaga vaatamisväärsusi, aga neil, kes kavatsevad oma päevad ja ööd pubides veeta, soovitatakse siiski ära käia maailma ainsas Depeche Mode’ile pühendatud baaris.

Vaata tutvustust siit

(Postimees)

Vaata lisaks:
Põhja-Iirimaal jalgpallisärgiga pubisse ei saa

No comments:

Post a Comment