17.10.11

Jõulukauba tootmine käib täie hooga

... Jõuluõlu käib juba ammu

Saku õlletehas läheb turundusdirektor Kadri Ärmi sõnul tänavu jõuludele vastu üsna mitme uue tootega. Traditsiooniline jõuluporter on kindlasti jälle tulemas, seekord Saku Pühadeporteri nime all.

Teine täiesti uus jõulutoode on kevadel palju elevust tekitanud mõdu, millest pühadeks saab Mõdu Jõulupruul. Kolmas talveajaks tehtud toode on õunamaitseline siider Kiss Winter Apple, millele lisavad peomeeleolu jõuluvürtsid. Uue siidri eripäraks on võimalus serveerida seda ka kuumalt.

Piduderohket aastalõppu aitab aga mööda saata Kiss-sarja kõige uuem liige, milleks on vahuveinilaadne veinikokteil Kiss Sparkly. Seda saab osta nii suures 0,7-liitrises šampusepudelis kui väikeses 0,2-liitrises pudelis. Jooki hakkab tootma Saku retsepti järgi väike veinitehas Saksamaa viinamarjapiirkonnas.

Saku Pühadeporteri hind on sama, mis aasta läbi, kuid kuna jõulude ajal on oodata paljudele toodetele kampaaniahindasid, siis võib mõne kaupmehe juures pühadejoogi soetada ka senisest märksa soodsamalt.

A. Le Coq õlletehase juht Tarmo Noop ütles, et jõuluõlu juba käib ja tänavu on plaanis õllesõpru üllatada šokolaadimaitselise porteriga. Hind jääb mullusega samasse klassi. Jõulukujunduse saavad ka paljud Tartu õlletehase karastusjoogid.

(lüh. Postimees)

No comments:

Post a Comment