29.3.11

Smilers toob Õllesummeri pealavale valge show

Esmakordselt Eesti kontserdiajaloos muudab Smilers Õllesummeri pealava valgeks. Festivali laupäeval lõpetav kontsert “Üks valge öö Smilersiga” toob pealavale nii Smilersi suurimad hitid kui ka mõned uued lood. Eesti suurim festival Õllesummer üllatab sel aastal lisaks Smilersi eripärasele show`le mitmete kodumaiste suurkontsertidega. Festivali välisesinejad avalikustatakse paari nädala jooksul.

Õllesummeri traditsiooniks on saanud suured erilavastusega festivali lõpukontserdid Eesti tippartistidelt, mida viimastel aastatel on nautinud tuhanded festivali külastajad.

“Üks valge öö Smilersiga” tarbeks võetakse kasutusele nii valge kontserditehnika, ekraanid kui valget värvi atribuutika. Lava katmiseks kulub kokku 460 ruutmeetrit valget kangast, pleksi ja kilet.

“Lava on ülesehituselt mitmetasandiline ning on pidevas muutumises vastavalt kontsertetenduse kulgemisele,” kommenteeris Hendrik Sal-Saller. “Kuid pearõhk on muusikal – ma soovin, et sellest tuleks võimas, soe ja vahetu pilguheit Smilersi lavateele,” lisas Sal-Saller.

“Tänavu täisealiseks saav Õllesummer panustab ka sel aastal Eesti mahukaimale festivaliprogrammile,” ütles Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar. “Erineva muusikalise kontseptsiooniga lavadel saab näha üle saja artisti, lisaks jagub meelelahutust igale maitsele,” lisas Hansar.

Õllesummer 2011 toimub 6.-9. juulini Tallinna Lauluväljakul. Festivali piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili jaamades üle Eesti. Ühepäeva pileti hind on 10 EUR ning festivali pass 25 EUR.

(ollesummer.ee)

Vaata lisaks: Õllesummeri peaesineja on maailmakuulus The Cranberries, Õllesummer toob festivalile suurima atraktsioonipargi, Gerli Padar & The Moon debüüt, VANA VIDEO: Mart Laar räägib muistsete eestlaste õlletraditsioonidest, Merlyn Uusküla viib kassettmagnetoola retronäitusele


No comments:

Post a Comment