1.9.11

Saku "maailma õllede" sari täienes

Alates tänasest leiab poelettidelt Saku Õlletehase „Maailma õllede“ sarja uusimad tooted, klassikalise Inglise-tüüpi punase õlle Manchester ning traditsioonilise Tšehhi-tüüpi pilsneri Praha.

„Maailma õllede“ sari pakub tarbijale uusi valikuid õllemaailmas, keskendudes põnevatele maitsetele maailma õllevalikust ja pidades samal ajal silmas eestlaste maitse-eelistusi. Kahe uue õlle tootmisel on eeskujuks võetud klassikaline Inglise punane ale ning traditsiooniline humalarikasTšehhi pilsner.

Saku Õlletehase turundusdirektori Kadri Ärmi sõnul on kavas Maailma Õllede kontseptsiooni tulevikus veelgi laiendada. „Kevadel turule jõudnud Dublini müügiedu on parim kinnitus, et valmidus uute ja põnevate maitsete proovimiseks on õllesõprade seas kahtlemata olemas,“ sõnas Ärm. „Meie jaoks on oluline pakkuda teadlikule tarbijale valikut erinevate maitsete vahel ning seeläbi edendada ka laiemalt õllekultuuri,“ lisas Ärm.

The Taste of Manchester on Inglise õllemeistrite parimate saavutuste eeskujul pruulitud tüüpiline mahedamaitseline ja madala alkoholisisaldusega punane õlu, mida Inglismaal nimetatakse ale'ks. Inglise aktsendi annavad pruulimisel kasutatud heledad ja karamell-linnased ning aromaatsed humalad, mis üheskoos muudavad õlle maitselt magusamaks ja annavad punase tooni. Inglise ale’le omaselt on Saku Manchesteri süsihappegaasi sisaldus tavapärasest madalam.

Klasické hořké pivo Praha on Tšehhi õllemeistrite parimate saavutuste eeskujul pruulitud klassikaline humalarikas hele õlu. Seda ütleb ka õlle ametlik nimetus: klasické hořké pivo – klassikaline kibe õlu. Selge kuldne värv, tugev humala maitse ja meeldiv aroom muudavad Saku Praha mõnusaks kargeks värskenduseks, mida Saku õllemeistrid soovitavad serveerida temperatuuril 6-8 kraadi.

Manchester ja Praha on saadaval hästivarustatud kauplustes alates 1. septembrist soovitusliku jaehinnaga 0,83€ pudel.

(Saku Õlletehas)

Vaata lisaks:
Saku tuleb turule Manchesteri ja Prahaga
Pimeõhtusöök - mis see veel on?
Saku Õlletehas

1 comment:

Post a Comment