20.9.11

Tudengipäevad: joostes tuleb läbida 7 pubi ...

Tallinna tudengipäevadel on neljapäeval kavas pubiralli: võistlejad peavad jooksma läbi pubide, jooma seal ära kokku 2,1 liitrit alkoholi ja jõudma sirgelt finišisse.

Neljaliikmeliste meeskondade registreerimine algab täna lõunal. Osavõtumaks on 15 eurot ja osalema pääseb 25 tiimi. Riietuseks on märgitud "Issanda loomaaed" – seega ei tasu neljapäeva õhtul ehmuda, kui mõni väga heas tujus karu linnas vastu tuleb.

"Pubiralli on pigem lõbus, sest see käib tudengielu juurde," räägib üliõpilane Egert. "Lõbus! Ja kindlalt pole alkoholi propageerimine. Ei tohiks ära jätta, meelelahutus on vajalik, " sõnab Herko. Eelmisel aastal pubiralli läbi teinud Kaur, kes sellest ka tänavu kõrvale ei kavatse jääda, leiab, et need tudengid, kes alkoholi ei pruugi, ei peaks lihtsalt osalema.

Tudengipäevade peakorraldaja Riina Odnenko ei näe pubirallis midagi halba, vaid lausub hoopis pilkamisi: "Ma ütleks, et ärme teeme Õllesummerit ka ja keelame alkoholireklaamid ära!" Eelmise aasta ralli lõppes tema sõnul õnnelikult. "Meil jäävad alati kõik terveks ja ühtegi vahejuhtumit pole ka olnud," lisab Riina. Egert nimetab tudengipäevade parimaks osaks seda, et saab uusi tutvusi. "Saab nädalaks mõtted kooli pealt ära," leiab Kaur. Herko meelest on kõige tähtsam tudengivaim.

(Õhtuleht)

Vaata lisaks: Pubirallil tuli kostüüme ka seljast võtta

No comments:

Post a Comment