Aga pisut ka toidust, mis on korraliku Tallinna sohvabaari tasemel, kohati veidi odavama hinnaga. Peamine põhjus, miks koht rohkem toidupunkte ei saa, on menüü lühidus, aga süüa julgeb Ko­mando siin küll. Põhilisteks roogadeks, mida Tops pakub, on võileivad ja salatid: väike variant 2,5, suur 4 eurot, mõlemale saadaval ühesugused täidisevalikud: sink-juust, mozzarella-tomat, kitsejuust, peekon ja nii edasi. Suppidest on saadaval puljong (1,5 eurot) ja küüslaugu-tomatimaitseline köögiviljapüree gazpacho (2). Tundub värske värk.

Pakutakse ka kooki ning nõukaaegses teeklaasis serveeritud majajooke mudžapuri ja kurgijook. Viimane sisaldab maitse ja pilgu põhjal Kellukest, džinni ja kurke on the rocks. Hinnad on üldiselt soodsad: kui õlle eest peab välja käima tavapärased 2,5 eurot, siis kangemat napsu saab isegi, isegi alla kahe euroga.

Kokkuvõttes on viisakas, aga vabameelne Tops konkurendiks pigem kesklinna alternatiivlokaalidele kui Balti jaama kurikuulsatele baar­einelatele – „säästupätikast” on asi kaugel, trendiinimeste urkast samuti.

(Eesti Päevaleht)

Vaata lisaks: Pisike naljakas ja hõrk sushipesa