13.1.11

Saku panustab suusasporti 125 000 eurot

Saku Õlletehase suusaspordi sponsorlusprogramm hõlmab tänavu nii harrastussportlasi, kes usinalt Eestimaa erinevatel terviseradadel suusakilomeetreid koguvad, kui ka Eesti suusakoondist.

„Veerpalu ja Mae võidud on meid juba pikalt rõõmustanud aga harrastussporti panustamata võib uute triumfideni jõudmine veel kaua aega võtta,“ põhjendas uut lähenemist talvespordile Saku Õlletehase turundusdirektor Kadri Ärm. „Lisaks Eesti Suusaliidule toetame sel talvel läbi reklaamialase koostöö ka harrastajatele mõeldud suusaradade hooldamist, soovides nii kõikidele suusatajatele, hoolimata tasemest, korralike treeningtingimustega heameelt valmistada.“

Suusatamise suurtoetaja Saku Õlletehas pole ära unustanud ka õllesõpru. Eesti esimese kvaliteetõlu Saku Originaali kogu tooteperekond sai Otepää MK-etapi ametliku õllena värskelt selga suusakuue. Uue noorusliku pakendikujundusega Saku Originaali on võimalik leida poodidest kuni veebruari lõpuni.

Eesti suusatamise pikaajalise toetaja Saku Õlletehase suurest suusalembusest saavad osa kõik Nõmme, Pirita, Valgehobusemäe ja Tehvandi terviseradadel vormi lihvivad suusasõbrad.

Saku Õlletehas on Eesti suusakoondise suurtoetaja aastast 1998 ja selle ajaga suusasporti investeerinud 24,1 miljonit krooni.

(Saku Õlletehas)

Vaata lisaks:

No comments:

Post a Comment