21.1.11

Hurts palub korraldajalt kümmet valget roosi

Teisipäeval, 25. jaanuaril annab Kalevi Spordihallis kontserdi popmuusikasensatsiooni Hurts (UK). Tegemist on bändi ainsa show'ga Baltimaades.

10-pealine tuuriseltskond saabub Eestisse esmaspäeva lõunal Poolast, Eestist lahkutakse kolmapäeval Soome. Korraldajalt on palutud bändile ja tehnilisele personalile kaks toidukorda päeva jooksul. Hurtsi riietusruumi on palutud 48 pudelit gaseerimata vett, 30 pudelit õlut, 6 purki Red Bulli, 1 pudel Jack Danielsi, 1 pudel Prantsuse punast veini ning erinevaid karastusjooke, sealhulgas Coca-Cola. Lisaks valik erinevaid juuste, mett, võileivamaterjale, kohvi, teed. Muuhulgas on nõudmistes esile toodud täispikkuses peegel, 5 postkaarti ning 10 valget roosi.

Korraldaja soovitab kõigil aegsasti kontserdipaika tulla ning jätta koju kõik mittevajalikud esemed. Uksed Kalevi Spordihalli avatakse kell 19.00, soojendusesineja Shirubi Ikazuchi alustab 20.30. Spetsiaalselt kontserdiks paigaldatakse Kalevi Spordihalli ka garderoob.

Kontserdi piletid on müügil Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti. Kalevi Spordihallis kehtivad ka kõik eelnevalt Rock Cafesse müüdud piletid.

(Postimees)

No comments:

Post a Comment