1.6.11

Kultuuripealinna ametlik vesi ja õlu tuleb Sakult

Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 ametlik lauavesi on Vichy Classique ja kultuuriaasta mahe eripruul valmib eliitõllest Saku Kuld.

Tallinn 2011 sümboolikaga lauavett ning kultuuripealinna ametlikku õlut pakutakse aastaringselt sihtasutuse Tallinn 2011 korraldatavatel vastuvõttudel külalistele ja kultuuripealinna sündmustel osalejatele.

Saku turundusdirektor Kadri Ärm kinnitas, et lisaks kultuuripealinna sümboolikaga eritoodetele osalevad Saku Õlletehase inimesed innukalt kultuuripealinna aasta erinevatel üritustel nii külaliste kui vabatahtlikena.

«Eesti vanima ja suurima õlletööstusena oleme võtnud oma südameasjaks arendada siinset toidu- ja õllekultuuri ning aktiivne toetus ja osavõtt Euroopa kultuuripealinna ettevõtmistest on selleks suurepärane väljund,» sõnas Ärm.

Koostöö osapooled leiavadki, et Euroopa kultuuripealinna staatus ja tähelepanu keskmes olemine annavad nii Tallinnale kui Saku Õlletehasele võimaluse viia ellu julgeid ideid ning algatada uusi koostööprojekte, mis arendavad kohalikku õllekultuuri innovaatiliselt.

Kultuuripealinnade traditsiooniga on koostööd teinud ka Saku emafirma Carlsberg. See juhtus 15 aastat tagasi, kui Euroopa kultuuripealinnaks oli Kopenhaagen.

(Postimees)

Vaata lisaks:
Kultuuripealinnas kustutab janu Saku Õlletehas

No comments:

Post a Comment