6.6.11

Muusikute nõudmised

Jamiroquai küsib musta kalamarja ja rock'n'roll stiilis catering'i

Juba ülehomme, 8. juunil esmakordselt Eestis esineva funki kuninga Jamiroquai staar Jay Kay avaldas Tallinna kontserdi korraldajale oma nõudmised eelkõige toitlustamise osas, kuid ka seoses kontserdi korraldusliku poolega.

Jamiroquai laulja Jay Kay tarvis on Saku Suurhalli tagaruumides eraldatud eraldi riietusruum, kuhu briti staar nõub väga erinevaid nii alkohoolseid kui mittealkohoolseid jooke nagu näiteks parima kvaliteediga valget veini (Chablis Premier Cru ja Sancerre), Absolute Blue viina, Kronenburg 1664 õlut, aga ka energiajooke Red Bulli ja Gatorade, limonaadi ja Sprite ning toatemperatuuril mullita mineraalvett.

Toidu osas soovib Jay Kay lava taha parimat musta kalamarja (Caviar Beluga), orgaanilist mett, sidrunit ning ingverit. Viimaseid koorimata ja tükeldamata ning kõrvale terav nuga ning puidust lõikelaud ...

(lüh. Postimees)

Wu-Tang Clani homse kontserdi koosseis selgunud


Homme, 7. juunil esineb Rock Cafes legendaarne hip-hop muusika alustala Wu-Tang Clan koosseisus: Method Man, Ghostface Killah, Masta Killa, U-God, Inspectah Deck ja GZA. Hip-gop gurusid soojendab Eesti hip-hopi tuntuim rühmitus A-Rühm.

Wu-Tang Clani lavagatused nõudmised on muuhulgas 11 pudelit Prantsuse premium shampanjat, kast õlut, liiter viina, värsked ja kuivatatud puuviljad, hummus, juustupizzad, lisaks hambapasta, hambaharjad ja kondoomid. Lisaks on rõhutatud, et söögid ei tohi sisaldada liha ...

(lüh. Postimees)

No comments:

Post a Comment