22.6.11

Selver jagab klientidele tasuta siidrit

Kui eelnevatel aastatel on Selver enne jaanipäeva oma klientidele suuremate ostudega kaasa andnud tasuta jookidena vett ja limonaadi, siis sel aastal on joogivalikusse lisandunud ka A. Le Coqi mittealkohoolne siider alkoholisisaldusega kuni 1,2 protsenti.

Lisaks Fizzi siidrile on klientidel võimalik valida ka alkoholivaba õlle, vee ja limonaadi vahel. «Tasuta jaanijoogid on valitud selliselt, et oleks midagi igale maitsele ning oma lemmiku leiaksid nii lapsed kui täiskasvanud. Kõik joogid valiti välja enne seda, kui väikese alkoholisisaldusega, kuid alkoholivabana reklaamitud joogid meedias teemaks tulid,» selgitas Selveri avalike suhete juht Annika Vilu.

«Küsisin pisteliselt erinevatest kauplustest jookide populaarsuse kohta ning selgelt kõige rohkem eelistavad inimesed jaanijoogina välja võtta limonaadi, teisele kohale jääb vesi,» lisas ta.

Kui kunagi oli võimalik tasuta jagada ka alkoholi, siis õlut ja siidrit pole Vilu sõnul Selveri jaanikampaanias enam 2009. aastast.

Tulenevalt reklaamiseadusest ei tohi alkoholi kampaania korras klientidele tasuta kaasa anda ning nagu teada, siis siider on seaduse järgi alkohoolne jook vaid juhul, kui selles on alkoholi 1,2 protsenti või rohkem.

(Postimees)

Vaata lisaks: Alkoholivaba siider pole mõeldud lastele

No comments:

Post a Comment