3.6.11

Viru Õlu valmistas punklaulupeo tarvis eripruuli

Kümne päeva pärast toimub Rakveres teine punklaulupidu, mille jaoks tegi õlle Lääne-Virumaa õlletootja Viru Õlu. Ettevõte on punklaulupeo ametlik õllemüüja ning peo üks sponsoritest.

Haljala õllemeistrid on valmis saanud Punk õlle esimese pruuli, mis jõuab lähipäevil poelettidele ning on muidugi saadaval punklaulupeol.

Praeguse seisuga on Punk õlu jõudnud kauplusekettidesse Grossi Toidukaubad, Selver, Rimi, Prisma ja Aldar ning peaksid seal müügile tulema lähipäevil.

Lisaks õlletootjatele on punklaulupeol samalaadne koostöö ka ASiga Võhu Vein, kes pakub seegi kord peopaigas Pungiveini.

Punklaulupeo rongkäik algab 11. juunil kell 18 Vabaduse ringilt Rakvere Gümnaasiumi ja Pauluse kiriku eest, läbib kesklinna ja suundub sealt Vallimäele. Laulupeokontsert algab kell 20 ja sellele järgneb sealsamas Soome legendi Pelle Miljoona kontsert. Tegemist on ühtlasi Euroopa kultuuripealinna Tallinn 2011 peaüritusega Rakveres.

Sel nädalal on käivitunud ka ürituse meediapromo, kui eileõhtuses Raadio 2 saates «Punkpolitsei» andis n-ö tunnistusi Rakvere linnapea Andres Jaadla. Samuti on värskes Tallinn 2011 nädalalehes «Kultuuripealinn» üritusest põhjalik artikkel.

(Postimees)

Vaata lisaks:
Viru Õlu hakkab tootma Punk õlut
Viru Õlu
Õlletehase töötajad teevad punkmuusikat

No comments:

Post a Comment