8.7.11

Saku: Õllesummer tekitab negatiivset eufooriat

Saku Õlletehase müügidirektor Margus Kastein ütles, et Eestile on vaja ühte vägevat ja lahedat pidu, kus inimesed saavad õlut tarbida.

«Meie hindame Õllesummerit väga kõrgelt ja oleme tulevikus ka nende partner,» ütles Saku Õlletehase müügidirektor Margus Kastein.

«Õllesummer tekitab asjatult palju negatiivset eufooriat. Minu meelest on tegemist laheda ja toreda üritusega, mis võiks jätkuda sellisena edasi,» lisas Kastein.

Sakule ei meeldi, et Õllesummer saab negatiivset kajastust. «Eestile on vaja ühte vägevat ja lahedat pidu, kus inimesed saavad õlut tarbida. See üritus on seotud õllekultuuriga, kus pakutakse väga palju erinevaid õllesid. See üritus on jätkuvalt populaarne ja järelikult on see õige asi.»

Saku Õlletehas ei pannud sellel aastal Õllesummeril välja oma programmi. Kastein kinnitab, et ekslikult on arvatud nagu oleks see seotud Marje Hansari väljaütlemisega, et Laulu- ja Tantsupidu segab nende festivali korraldamist.

«Me ei pannud oma suurt telki ja programmi üles. Me ei teinud seda ka 2009. aastal. Saku Õlletehas on kõikidel Õllesummeritel osalenud ja ma loodan, et me osaleme ka edaspidi,» kommenteeris õlletehase müügidirektor.

«Paralleelselt Õllesummeri programmiga, on teinud suuremad ettevõtted oma programmi, mis on toimunud ettevõtte enda telgis või laval. Eelmisel aastal tegime suurelt, sellel aastal tõmbasime tagasi. Põhjuseks on programmi väga suured kulud. Õllesummeri enda programm on väga atraktiivne ja tihe ning see on liikunud teisele poole lauluväljakut. Viimasel aastal ei ole see läinud nii nagu me oleme oodanud,» lisas Kastein.

(Postimees)

Vaata lisaks: Suurfirmad hülgasid Õllesummeri, Kõige suuremad karsklased on endised joodikud, Facebooki loodi leht "Ei Õllesummerile", Laulupeoliste sõnum Marje Hansarile, Õllesummerdajaid nuumatakse söögi ja joogiga, Õllesummer mingu joogu kuakil mujal, Miks taandub A. Le Coq Õllesummerilt, Milline vanem viib oma lapse Õllesummerile?, Õlletootjad oma programmiga tänavu ÕS-ile ei tule, Saku Õlletehas, Õllesummer

No comments:

Post a Comment