19.7.11

Õlletoobril oodatust vähem külastajaid

Möödunud nädalavahetusel juba 15. korda peetud Õlletoobrit külastas sel korral umbes 3000 inimest, mida võrreldes eelmiste aastatega on kordades vähem.

“Muidugi oleks oodanud rohkem publikut, aga andsime endile aru, et üritusi oli sel nädalavahetusel väga palju. Seega oleme tänulikud kõigile, kes tulid,” lausus Õlletoobri üks korraldajatest Andrus Kandima.

Samuti võis Õlletoobri väikese külastajate arvu põhjuseks olla tavalisest kallim pilet, mis aga Kandima sõnul oli, arvestades suuri esinejaid nagu Saragossa Band ja Dingo, isegi soodne. “Muidugi kui meil oleksid esinenud Kukerpillid ja rahvatantsijad Saaremaalt, oleks pilet võinud olla ka viis eurot,” märkis Kandima.

Korraldusliku poole pealt läks üritus Kandima sõnul üldiselt korda ja seda hoolimata uuest toimumiskohast Suure Tõllu puhkekülas. Õllemeistrite ja esimeste külaliste seas tekkinud segadused leidsid jooksvalt lahenduse.

“Põhiline rõhk oli korraldajatel pandud mõlema peaesineja kontsertite õnnestumisele ja tagantjärele võib õelda, et need olid edukad. Korraldajad vabandavad publiku ees, et Saragossa Bandi päevane proov venis üle määratud aja, mille tulemusena alustas populaarne Laur Teär oma etteastega hiljem. Nimelt soovisid Saragossa Bandi liikmed väga, et nende kontsert õhtul täielikult õnnestuks ja usun, et publik ei pidanud pettuma,” vahendas Kandima lisades, et mõlemad peaesinejad tegid väga hea kontserti ja kiitsid kohalikku publikut sooja vastuvõtu eest.

Varasematel aastatel on Õlletoobri külastajate arv ulatunud julgelt üle 10 000 inimese. Uus kohavalik oli korraldajate sõnul hea kuid tulevikuplaanidest on Andrus Kandima sõnul veel vara rääkida.

(Meie Maa)

Vaata lisaks:
Õlletoober algas uhke rongkäiguga
Õlletoober EBG's
Õlletoober
Lugeja õllefestivalidest: Joodik magab nagunii põõsas, hoolimata sellest, kes laval häält teeb

No comments:

Post a Comment