13.1.12

Kohvik Narva - soodne hind, aeglane teenindus

Nagu kesklinnas asuv "Energia" kohvik, nii on ka sealt natuke kaugemal asuv kohvik "Narva" omamoodi täielik legend, ­kümneid aastaid vastu pidanud. Veidi kulunud välimusega küll, kuid täiesti toimiv asutus.

Nii mõnigi praeguseks keskealine proua mäletab seda Narva mnt ja V. Reimani tänava nurgal asuvat kohvikut kui kohta, kus alati pakuti rammusat leent (loe: puljongit) koos pirukatega.
Teistele lööb taas ette paik, kus nõukogude-aegse keskpärase kohvi kõrvale sai ülimaitsvaid, kohapeal valmistatud kooke, torte ja kringleid. Mida parimatel juhtudel jagus ka kaasaostmiseks (praegu on kohvikuga ühendatud kondiitritoodete müügiruum, varem oli nende vahel eraldi uks), vähemalt päeva esimesel poolel ...

... Kes "Narva" pelgalt napsitama tuleb, leiab eest keskmise valiku. Õlut näiteks on ainult Saku oma, Originaali, Rock´i, tumedat ja kuldset. Pool liitrit maksab 2, 50.
Väikese klaasi (0,33 liitrit) Ice õlut saab kätte vaid kahe euro eest.
Gin Long Drink ja siider on Saku õlledega ühes hinnas.
Veinidest on saadaval nii valgeid kui punaseid veine: Tonino, Tokaji, Merlot.
12 cl maksab 2, 30.
Brändidest saab maitsenostalgiat "Belõi Aisti" näol, 4 cl kurejooki maksab kaks eurot. Sama hinnaga võib nina alla tõsta sama koguse viskit, Jim Beami. Pudel Sovetskoje Shampanskojet maksab seevastu kümneka.
Likööridest on samuti elementaarne valik. 4cl "Vana Tallinna" maksab 1,60, "Jägermeistrit" 2, 00 ja "Metsmaasikat" vaid euro ...

Loe artiklit siit

(lüh. Nelli Teataja)

KOMMENTEERI

Vaata lisaks:
Kohvik Narva
Eesti häda: palju udupeeni restorane
Uus raamat heidab pilgu Tallinna kõrtsimaailma
Tallinna stripibaaride välimääraja

No comments:

Post a Comment