20.5.12

Uued tooted 2012 - Saku Õlletehas

Saku Stuttgart

Das echte hefeweizen Stuttgart ehk lühidalt Saku Stuttgart on Saksa meistrite eeskujul pruulitud ehtne nisuõlu – filtreerimata sudune märjuke kogenud õllesõbrale. Just sellist mahedamaitselist, ent hapuka alatooni ja rikkaliku aroomiga õlut armastavad enim Lõuna-Saksamaa Baierimaa mehed. Kes on kord õppinud nisuõlle erilist maitset hindama, võib end julgelt lugeda õllesõprade koorekihti.

Ainuomase maitse kõrval on nisuõlle eripäraks see, et klassikaline nisuõlu on reeglina filtreerimata. Seetõttu sisaldab nisuõlu tavalise lager tüüpi õllega võrreldes rohkem teraviljaosakesi, mis annavad õllele erilise suduse väljanägemise ja mahedama maitse. Enne nisuõlle serveerimist tuleb õllepudelit õrnalt loksutada, et õlleklaasi jõuaks välja kõik see, mis nisuõlle juures nautimist väärib.

Range saksa aktsendiga klassikaline nisuõlu

Saku 2,8%

Saku 2,8% on vähese alkoholi ja rohke humalaga ehtne õlu. Just nimelt ehtne õlu, mitte õrna õlle mekiga allikavesi. Sellesse õllesse on pandud mehine annus humalat, võitlusvalmis iseloom ja õllemeistri parimad oskused, mistõttu on sündinud täiesti võrdväärne tegijaga kangemate ametivendade kõrvale.

Maitsenaudingu poolest võib Saku 2,8% julgelt liigitada samasse klassi kerge pilsneriga. Tänu madalamale alkoholisisaldusele saavad aga kergema kaalukategooria mehed nüüd pärast trenni nautida mõne õlle rohkem. Vähese alkoholisisalduse tõttu sobib Saku 2,8% eriti hästi janukustutamiseks pärast karmi trenni, kergeks värskenduseks saunas või siis pärastlõunasele grillipeole, kust iga mees viisakalt omal jalal koju ära läheb.

Vähese alkoholi ja rohke humalaga ehtne õlu

(EBG / Saku Õlletehas)

1 comment:

Post a Comment