21.5.12

Gurmeeõlu jõudis ka Eesti poodide lettidele

Alates 2011 aasta suvest on Viru Õlu on tootnud  erimaitselisi gurmeeõllesid Euroopa turu jaoks. Õllenautijate rõõmuks on 2012 aasta kevadest GB gurmeeõllesid võimalik leida ka Eesti poodidest.

Gurmeeõllede retseptid ja tootmisspetsiifika on välja töötatud Taani õllemeistrite poolt. Lisaks käis Ameerika õllemeister Haljalas tootmist käivitamas. 

GB Piney on ale-tüüpi pinnakääritusmeetodil pruulitud kuldne gurmeeõlu. Elegantne ja harmooniline täiuslikkus erinevate linnaste kooslusest annavad õllele kerge ja siidise loomuse. 

GB FinAle on vaskse värvusega gurmeeõlu, mis on pruulitud pinnakäärituse meetodil. Hoolikalt valitud linnased annavad õllelele pehme, leivase ja kergelt vürtsise maitse.

Bock² on sügavpunase kõrvaltooniga kangem gurmeeõlu. Õlle lõhnas on tunda rikkalikku ja jõulist tumedate linnaste valikut. Õllel on peen ja tasakaalustatud humalabukett, mis ei too liigsetkibedust õlle järelmaitsesse.

(Viru Õlu)

Vaata lisaks:
Viru Õlu
Haljalas tehakse taanlastele gurmeeõlut
Eesti gurmeeõlut ei pea välismaalt ostma

3 comments:

Unknown said...

Learn More replica ysl bags page buy replica bags basics dolabuy.co

Unknown said...

this replica ysl bags my sources dolabuy ysl read here replica ysl

pg ทดลอง เล่น ฟรี said...

pg ทดลอง เล่น ฟรี ซื้อ ฟรี สปิน พร้อมที่จะลุ้นโชคด้วยการเล่นด้วยจริงคุณสามารถซื้อฟรีสปิน เพื่อเพิ่มโอกาสในการชนะ! ทดลอง PG ที่เว็บไซต์ของเราและค้นพบความสนุกที่ไม่มีที่สิ้นสุด!

Post a Comment