6.2.12

Minister tänas Sakut kultuuri toetamise eest

Kultuuriminister Rein Lang tänas teiste ettevõtete hulgas tänuüritusel „Aasta kultuurisõber 2011“ ka Saku Õlletehast kultuurivaldkonna toetamise eest möödunud aasta jooksul.

Üks suurimaid eelmise aasta sponsorlusprojekte oli Saku Õlletehase turundusdirektori Kadri Ärmi sõnul Euroopa kultuuripealinn Tallinn 2011, kus ametliku lauaveena pakuti Vichy Classique vett ja kultuuriaasta mahedaks eripruuliks oli eliitõlu Saku Kuld. Mõlemat toodet pakuti aastaringselt sihtasutuse Tallinn 2011 poolt korraldatud üritustel nii külalistele kui ka sündmustel osalejatele. Lisaks kultuuripealinna ürituste toetamisele eritoodetega lõid Ärmi sõnul Saku Õlletehase inimesed innukalt kaasa nii vabatahtlikena kui ka külalistena erinevatel kultuuriüritustel kogu aasta jooksul.

Saku Õlletehas on viimase aasta jooksul toetanud nii spordivaldkonda, muusikaüritusi kui ka teisi kultuurivaldkondi. Saku Õlletehase turundusdirektori sõnul võib suurimate spordisponsorluste näol esile tõsta näiteks korvpalli ja suusatamise ning muusikaüritustest väärib äramärkimist Eesti Laul: „Usume, et meil on Eesti vanima ja suurima õlletööstusena ka teatud kohustus aktiivselt toetada Eesti ühiskonnale väga olulist kultuurivaldkonda. Oleme seda seni teinud ning plaanime seda teha ka edaspidi suurima au ja uhkusega.“

Tänuüritusel rõhutas kultuuriminister Rein Lang, et kõik kultuuriellu panustajad on ühtviisi olulised ja tähtsad: „Kõik need ettevõtted, keda täname, on esitanud kultuuriasutused ise, teie kõigi tuge tajutakse ja hinnatakse ning Kultuuriministeerium tahab sellest üritusest kujundada traditsiooni, mille eesmärk on pöörata avalikkuses senisest suuremat rõhku kultuurivaldkonna toetajatele.“

Aasta kultuurisõber 2011 tänuüritus toimus tänavu esmakordselt. Vastuvõtule olid oodatud 110 erineva suurusega ettevõtet erinevatest valdkondadest, kes kõik said kultuuriminister Rein Langilt ka aukirja. Üritus toimus Nukuteatris.

(Saku Õlletehas)

Vaata lisaks:
Margus Kastein - Saku Õlletehase uus juht
Rockist saab Tartu Ülikool
Veerpalu suurtoetaja vandus suusatamisele truudust
Saku panustab suusasporti 125000 eurot

No comments:

Post a Comment