23.5.11

Mis on naistejooksul parim?

Mida peab tegema üks õnnetu meheraas, kui ta on teisepoole toonud naiste- ja võsukesed lastejooksule? Väljapääsu pakub õllekorkide põrgatamine.

Imekaunil laupäeval silkas ligi 10 000 naist Maijooksul seitsme kilomeetri ja 2002 last 220 meetri pikkusel distantsil. Gerd Kanter andis prouadele-preilidele ja muidu daamidele stardipauku, lõviosa perepäid veetis samal ajal aega meestehoius – ja neil polnud õrnemast soost põrmugi igavam.

«Siin kehtib reegel: naised ei saa iial teadma, mida teie tegite, kui nemad jooksid,» kostus mikrofoni julgustav hõige. Tuleb tunnistada: siinkohal siiski natuke saavad.

Eelmistel kordadel kavas olnud korvpalli vabavisked ja jalgpalli penaltid eemaldati kavast, et teha ruumi eksootilisematele harrastustele. Väljavõte programmist: õlleklaaside ladumine, õllekorkide põrgatamine, naelalöömine (üks vennike lõi pika naela sisse kuue löögiga, ehkki pooled neist sihtmärki ei tabanud!), rodeo, lauajalgpall, saagimine, autovedamine, käesurumine automaadiga, Maijooksu võitja aja ennustus…

Loe edasi siit

(Õhtuleht)

No comments:

Post a Comment