22.12.11

EBG uudised

EBG blogi 1

Aasta 2011 on läbi saamas ja seega saab aastaseks ka Estonian Beer Guide'i noorem vend ja teine kodu EBG blogi. Selle aja jooksul on produtseeritud üle 500 uudise ja artikli, kaunteri järgi otsustades on teda külastatud rohkem kui 25000 korda, sõpru/liikmeid/jälgijaid (members) on meil 7.

Meil ei ole midagi ka suurema kaasalöömise vastu. Kommenteeri, sheeri või kirjuta meile: news@beerguide.ee. Kõik õllesõbrad ühinege!

Küsitlus

Hiljuti lõppes taas üks EBG blogi küsitlustest. Tahtsime teada, mis aitaks kõige paremini ohjeldada alkoholi liigtarbimist. Variantideks olid: hinna tõstmine, müügi piiramine, reklaami keelamine, seaduste karmistamine, kultuuri edendamine ja alternatiivide pakkumine.

Tulemused olid tõeliste õllesõprade väärilised: 5 häält (83%) sai "kultuuri edendamine", 3 häält (50%) "alternatiivide pakkumine", 2 häält (33%) "reklaami keelamine" ja ühe hääle (16%) "hinna tõstmine". Ideid uue küsitluse korraldamiseks saad pakkuda meiliaadressil news@beerguide.ee või mõnd postitust (näiteks seda) kommenteerides.

Palume oma headel lugejatel lahkesti blogisse tehtud sissekandeid kommenteerida/laikida/sendida vms., andes häid soovitusi, kiites õllepruuli või näiteks hoopis teisi õllesõpru hoiatada/manitseda. Alati on teretulnud ka kõik meilitsi tulnud kommentaarid/ettepanekud: news@beerguide.ee.

(EBG)

Vaata lisaks:
Viimane aeg salmi õppida

2 comments:

Anonymous said...

Excellent post. I used to be checking continuously this blog and I am impressed!
Very helpful info specifically the ultimate section
:) I care for such info much. I was seeking this particular information for a
long time. Thanks and best of luck.
my website: free runescape membership

Unknown said...

explanation get redirected here have a peek at this site look at here now right here more info here

Post a Comment