21.6.11

TÜ/Rocki nimesse võib jääda vaid ülikool

Tartu Postimehele teadaolevalt kannab TÜ/Rocki korvpallimeeskond suure tõenäosusega järgmisel hooajal vaid Tartu Ülikooli nime.

«Nime vallas ei ole veel midagi konkreetset juhtunud,» kinnitas siiski TÜ Akadeemilise spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender. «Saku õlletehasega on läbirääkimisi jätkatud, on formuleeritud konkreetne pakkumine edasise koostöö tarbeks. Enne, kui sealt ei ole vastust tulnud, ei oska midagi targemat öelda ei TÜ/Rocki nime ega ka peasponsorite struktuuri osas.»

«Rock korvpallimeeskonna nimena on kunagine Saku algatus, ja ka see kaubamärk kuulub Sakule,» lisas ta, «seega selle nime kasutamine sõltub väga palju Saku otsusest. Otsus ripub omakorda ära sellest, kuidas me kolmekesi – ülikool, spordiklubi ja Saku õlletehas omavahel kokku leppida suudame.»

Ottenderi sõnul toob iga lepingu lõppemine kaasa uute läbirääkimiste võimaluse. Nüüd siis proovivadki osapooled igaüks endale parimat saavutada. «Eks siis näe, kuidas välja kukub,» ütles korvpallijuht.

Tartu Postimehele teadaolevalt ei soovi Saku enam rahastada Tartu korvpallimeeskonda endises mahus, samuti polevat nad enam huvitatud Rocki kaubamärgi jõulisest promomisest, küll aga on õlletehas huvitatud edasisest korvpalli toetamisest. Seega võib järgmisel hooajal Tartu korvpallimeeskonna särgil ilutseda küll Saku logo, ent õlletehas pole enam Tartu korvpallimeeskonna nimesponsor.

«Oleme hetkel TÜ Akadeemilise Spordiklubiga TÜ/Rocki sponsorluse osas aktiivsetes läbirääkimistes ja kaalumisel on erinevad variandid koostöö jätkamiseks. Kuna lõplikke kokkuleppeid pole veel sõlmitud, siis on hetkel vara midagi konkreetset öelda,» teatas Saku Õlletehase turundusjuht Kadri Ärm, «Kui jõuame konkreetsete kokkulepeteni, teavitame sellest ka spordisõpru. Pikaajalise korvpalli ja TÜ/Rock meeskonna toetajana loodame hea koostöö jätkumisele.»

«Protsess on poole peal,» sõnas Ottender, «jaanipäeval või kehvemal juhul juuni lõpus peaks meie jaoks asjad selged olema.»

Meeskonna koordineeritud ettevalmistus peab peagi peale hakkama. «Koosseisu, eriti nende meeste koha pealt, kel on kolmeaastased lepingud, muutusi praegu ei ole,» ütles Ottender.

(Tartu Postimees)

Vaata lisaks: Tartu usub edasisse koostöösse Sakuga, Kui Saku loobub ..., Saku Õlletehas

No comments:

Post a Comment