13.6.11

Kust otsida meest?

... Jalgpalli ja õllega skoorib küll

Cosmo: Otsi välja baarid, kus spordivõistlusi jälgitakse. Võime kihla vedada, et oleksid seal üks vähestest naistest ja saad lemmikmeeskonna võidu korral mehise rõõmu ning tähelepanu osaliseks.

Otsi üles pubid, mis pakuvad lisaks kodumaisele märjukesele ka eksootilisemat keelekastet. Lonks külma õlut ja... vaatevälja astub naine. Khmmm, selline naine, kes käib pubis.

Läksime siis sõbrannaga reede õhtul pubisse, et Eesti-Itaalia jalkamängu vaadata, mõned õlled juua ning uurida, kas pädeb Cosmo väide, et õlle- ja jalgpallisõpradest naised tõmbavad mehi ligi nagu kärbsepaber kahetiivalisi.

Ja tõesti – tuleb tunnistada, et jalgpall ühendab! Saame kiiresti jutule noormehega, kes, sarnaselt meiega, pole mitte kodumeeskonna, vaid hoopiski itaallaste poolt. Olgugi, et tüüp on komplektis neiuga, kes meid vahepeal üsna tusaselt piidleb, räägime temaga mõnda aega jalgpallist – et noored siis taas kahekesi jätta ning uutele jahimaadele suunduda.

Mõne minuti pärast veab mu sõbrannal totaalselt. Laua ääres õlut valides astub tema juurde mehepoeg, kes sujuvalt juttu alustab – esialgu õlledest ning jalgpallist, siis juba maast ja ilmast. Jutuajamine katkeb küll üsna kiiresti, sest mina ootan sõbrannat meie lauas – kuid pea on noormees meie juures ning juttu jätkub kauemaks.

Tüüp on lahkesti nõus meile oma telefoninumbrit jagama, et teinekordki koos õlut limpsida. Skoor!

Et jalkakõrvaseks pakutakse 40 erinevat sorti välismaist õllesorti, saab õhtu jooksul jutule hulga nooremate ja vanemate meestega, kes lahkesti kõige paremat valida aitavad. Õhtu veeredes, kui suundume edasi pidutsema vanalinna öölokaalidesse, kleebib end meile külge üks keskealine härra. Tema soovib väga meiega tulla, kuid suure vanusevahe tõttu oleme sunnitud ta siiski maha jätma. Tuleb tunnistada, et meie meesteotsing läheb sama hästi, kui Itaalia koondise mäng Eesti vastu ...

(lüh. Õhtuleht)

Vaata lisaks: Estonian Beer Guide, Andres Puustusmaa libistas sõpradega õlut, Pildirida: õige rockstaar joob laval õlut, Miks tahavad naised mehi laua alla juua?

No comments:

Post a Comment