16.5.12

Läti võttegrupp varastas avariipaigast õlut

Läti TV3+ võttegrupi liikmed käisid eile Riias filmimas ümberläinud õlleveokit ning nii operaator kui ka ajakirjanik kasutasid võimalust ja võtsid sündmuskohalt õlut kaasa.

 «Ma varastasin ja mul on piinlik,» vahendab TVNET Läti telesaates kõlanud TV 3+ krimisaate operaatori Juris Teivansi ülestunnistust. Nii Teivansit kui ka tema kolleegi, ajakirjanik Andrejs Hramcovsi filmis Läti telesaate «Panorama» tegijaid õnnetuspaigal terveks jäänud õllepudeleid võtmas. Kui operaator tunnistas oma tegu, siis krimisaatejuht Hramcovs eitab seda.

Krimisaate produtsent tunnistas, et nii ajakirjanik kui ka operaator on üks meeskond ning neid karistatakse samamoodi. Mehi ootab ees palga vähendamine ja noomitus. Tegu on kerge karistusega, sest Läti seadused näevad varguse korral ette rahalist karistust või kuni kaheaastast vangistust.

TVNETi portaalis olevast uudisloost on võimalik näha, kuidas ajakirjanik ja operaator korjavad terveks jäänud õllepudeleid kasti. Ühelt õllesõbralt uurib aga ajakirjanik, miks ta nii vähe võttis. Noormees kurdab, et võttis liiga väikse koti kaasa, millepeale ajakirjanik lõpetab intervjuu sõnadega.«Tubli».

(Postimees)

Vaata lisaks:
Naine üritas jalgevahel resti õlut varastada
Purjus lätlane üritas Cesise jõulukuuse otsa ronida
Õllevaras veetis sünnipäeva arestikambris
Pisivaras saadeti tööle
Rumalus hävitas 25000 pudelit õlut
Õnnetus õlleautoga!

1 comment:

Post a Comment